Uw schoonmaakbedrijf Facilitaire Service Nederland

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw facilitaire dienstverlening in Apeldoorn? Als schoonmaakbedrijf zijn wij gespecialiseerd in onder andere vloerbedekking reinigen, glasbewassing en gevelreiniging. Ons schoonmaakbedrijf onderscheidt zich doordat wij werken met de beste milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Doeltreffende facilitaire dienstverlening in Apeldoorn

Onze facilitaire dienstverlening bestaat uit verschillende soorten specialistische reiniging. Ons personeel is getraind en werkt met de meest milieuvriendelijke en effectieve schoonmaakmiddelen. Voor uw bedrijf betekent dit dat de totale schoonmaak van uw gebouw in Apeldoorn volledig verzorgd kan worden door ons schoonmaakbedrijf. Bent u nieuwsgierig over wat ons schoonmaakbedrijf voor u in Apeldoorn kan betekenen? Benader ons en vraag naar onze facilitaire dienstverlening.

Grondige vloerbedekking reinigen Apeldoorn

Ondanks dat vuil niet altijd opvalt, is uw vloerbedekking frequent reinigen noodzakelijk en belangrijk voor een schoon en fris pand. Wij ervaren dat onze klanten en hun medewerkers onze service als schoonmaakbedrijf goed vinden en waarderen. Wij gebruiken de meest milieuvriendelijke middelen om uw vloerbedekking te reinigen. Hierdoor hebben u en uw medewerkers geen last van schadelijke producten. Wij vinden het als schoonmaakbedrijf zeer belangrijk dat onze schoonmaakmiddelen niet schadelijk zijn voor het milieu.

Schoonmaakbedrijf Apeldoorn

Glasbewassing voor uw gebouw in Apeldoorn

Uw gebouw is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Vuile ramen zijn niet het visitekaartje van uw bedrijf in Apeldoorn. Wij adviseren een periodieke glasbewassing door ons ervaren schoonmaakbedrijf. Er zijn veel klanten die zeer tevreden zijn met onze glasbewassing service. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden van glasbewassing kunnen bespreken.

Waarom ons schoonmaakbedrijf

Als schoonmaakbedrijf maken wij gebruik van de meest milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en daar zijn wij trots op. Maar als schoonmaakbedrijf staan wij ook voor:

  • Tevreden schoonmakers leveren beter werk
  • Wij staan voor een milieuvriendelijke aanpak
  • Ontzorging van klanten met facilitaire dienstverlening
  • Ons schoonmaakbedrijf werkt efficiĆ«nt

Contact met ons schoonmaakbedrijf

Benieuwd naar wat ons schoonmaakbedrijf voor uw gebouw in Apeldoorn kan betekenen? U kunt ons bereiken door te bellen naar: 026-8483496 of stuur een mail naar: info@fsnschoonmaak.nl. Hierna overleggen wij met u hoe de facilitaire dienstverlening wordt ingevuld. Daarna maken wij een offerte op maat voor glasbewassing of vloerbedekking reinigen voor uw gebouw in Apeldoorn. Vervolgens kunt u bepalen of u ons schoonmaakbedrijf inschakelt voor de reiniging van uw gebouw.