Voorkom problemen, zorg voor schone binnen lucht.

In ieder interieur zijn schimmels, bacteriën, sporen, virussen en geuren aanwezig. Dus ook in de lucht die we inademen. Dit is normaal, behalve wanneer het aantal organismen stijgt tot een ongezonde hoeveelheid. Dan krijgen we last van de luchtkwaliteit binnenshuis en spreekt men van het “sick building syndrome”.

Helaas moeten velen van ons leven of werken in gebouwen en ruimtes die ‘ziek’ zijn.
Zieke gebouwen hebben een ongezond effect op de mensen die dagelijks gebruik maken van het gebouw. Het gebouw maakt mensen ziek. Vaak is men zich hiervan niet bewust.
En meestal worden dan juist diegenen die we het meest willen beschermen getroffen.
Denk aan kinderen in scholen en kinderdagverblijven, oudere mensen in bejaardenhuizen of patiënten in ziekenhuizen. Clean Air Europe biedt met de AOP technologie oplossingen voor de binnen lucht problemen.
Eenvoudig in gebruik, effectief in werking.

De Clean Air Micro en -Mini

De Clean Air Micro is perfect voor kleine kantoren, wachtruimten, patiëntenkamers of voor gebruik thuis.
De Clean Air Mini is ideaal voor de wat grotere kantoren, klaslokalen, entrees, kelderruimten etc.
De Clean Air Micro en de Clean Air Mini kunnen eenvoudig aan de muur worden bevestigd of als “stand-alone” unit worden geplaatst. Stop de stekker in het stopcontact en geniet direct van de schone lucht. Geen onderhoud nodig.

Kijkt u voor informatie over de AOP techniek of voor testresultaten hieronder.

Technische gegevens Clean Air Micro Clean Air Mini 9″ Clean Air Mini 9+5″
Methode AOP AOP AOP
Cel 5″ cel 9″ cel 9+5″ cel
Ventilator 85 m³/ uur 85 m³/ uur 85 m³/ uur
Voltage 12V 12V 12V
Ampère 0,2 0,8 – 10 0,8 – 22
Bediening uit/medium/hoog uit/medium/hoog uit/1×9″/1×9+5
Afmetingen hxdxl 10x10x39/25 cm 51/30x15x15 cm 51/30x15x15 cm
Gewicht 1,5 kg 3 kg 3 kg
Materiaal Aluminium Aluminium Aluminium
Capaciteit* 125 m³ 200 m³ 300 m³

AOP(Photohydroionisation) is een gepatenteerde luchtzuiveringstechnologie
met unieke eigenschappen!
De luchtbehandelingsapparatuur werkt op basis van de geavanceerde Photohydroionisation (AOP) technologie en is extreem effectief in het verbeteren van de binnen lucht kwaliteit.
AOP maakt gebruik van een cel die vriendelijke oxidatoren produceert. De vrijkomende oxidatoren: Hydroperoxiden, Hydroxiden, Super Oxide ionen, Kiemdodend UV-licht.

De oxidatoren die vrijkomen bij het AOP systeem zijn zeer agressief doch vriendelijk. Met vriendelijk bedoelen we onschadelijk voor mens, dier en plant. Dit in tegenstelling tot andere oxidatoren zoals fluor of chloor.
Binnen de AOP cel wordt d.m.v. een breedspectrum cel UV licht gericht op een katalysator. Deze katalysator is
samengesteld uit 4 verschillende unieke metalen; titanium, zilver, rhodium en koper. Door deze combinatie en een zeer geringe hoeveelheid vocht welke aan de omgevingslucht wordt onttrokken, ontstaat het oxidatieproces waarbij vriendelijke oxidatoren vrijkomen die tijdens het oxidatie proces omgezet worden in zuurstof en waterstof.
Met de door de AOP cel geproduceerde oxidatorenbootsen we, in de natuur voorkomende, reinigingsprocessen na. De oxidatoren bewegen zich op eigen kracht door de ruimte(Brownian Motion) en gaan op zoek naar moleculen om een verbinding mee aan te gaan.

Ontsmetting van ruimten. De oxidatoren bewegen zich op natuurlijke wijze door de ruimte (Brownian Motion).

Wat kan AOP en waar kunt u AOP inzetten?
Onderstaand schema toont aan hoe effectief de verschillende oxidatoren zijn in het oxideren / verbranden van andere stoffen.

Reiniging van luchtkanalen

We raden aan indien u de lucht kwaliteit wilt verbeteren, ook de luchtkanalen te reinigen. Natuurlijk kunnen we ook dit voor u regelen!

 

Schone lucht in uw kantoor?

Wilt u meer informatie of een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons dan! We vertellen u graag meer over het Clean Air systeem. Bel 026-8483496 of mail ons op info@fsnschoonmaak.nl.