Onze glasbewassing service

Door regelmatig onderhoud aan het glas en kozijnen van uw bedrijfspand, blijft u een heldere schone uitstraling geven aan uw klanten en bezoekers. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de glasbewassing van uw ramen en kozijnen. Dit is van belang voor en professionele uitstraling naar de klanten toe. Schoongemaakte ramen laten ook meer daglicht door, wat een positieve invloed heeft op uw medewerkers.

Glasbewassing op iedere plek

Heeft u een bedrijf op een hoger gelegen verdieping? Dat is voor onze glazenwassers geen probleem, zij zijn experts in glasbewassing en komen ook op moeilijk bereikbare plekken. Facilitaire Service Nederland B.V. adviseert u graag over de beste methode om uw ramen te wassen en de frequentie hiervan. Wij gebruiken moderne en innoverende hulpmiddelen om veilig, correct en milieuvriendelijke al uw glas te kunnen reinigen. Hierdoor zorgen wij voor een professionele uitstraling van uw bedrijf.

glasbewassing

Het schoonhouden van ramen is een tijdrovende en lastige klus. Nadat de ramen schoon zijn gemaakt, zijn er vaak nog strepen te zien. Wanneer u uw glasbewassing laat doen door FSN Schoonmaak, zult u merken dat de ramen van uw pand er perfect en streeploos uitzien.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over wat FSN Schoonmaak voor u kan betekenen op het gebied van glasbewassing of andere schoonmaak diensten? Neem dan contact met ons op en vertel ons uw wensen en wij stellen dan geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Wij kijken er naar uit om uw glasbewassing te verzorgen.