FSN Periodieke schoonmaak

Naast de dagelijkse schoonmaak werkzaamheden zijn er natuurlijk altijd de periodieke werkzaamheden, zoals vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging en dergelijke.

Voor het onderhoud van uw locatie zijn de periodieke werkzaamheden net zo belangrijk als de dagelijkse werkzaamheden. Door de periodieke werkzaamheden uit te voeren reinigt en beschermt u de vloeren, glas, gevel en alle elementen die behandeld worden. Dankzij deze bescherming en het voorkomen van ernstige vervuiling, verlengd de levensduur van uw materialen.

Wilt u alleen deze werkzaamheden uitbesteden? Neemt u dan contact met ons op. Samen met u maken we graag een vrijblijvend onderhoudsplan per element.

Foto's van opdrachten

Hieronder staan foto’s van enkele specialistische opdrachten.

Verwijderen van de oude waslaag en de vervuiling eronder op een tegelvloer. Deze foto is gemaakt tijdens de werkzaamheden en nog, voordat het lichte (schone) deel nagespoeld is.

Het resultaat: De originele kleur van de vloer is volledig hersteld en de tegels kunnen vanaf nu weer bijgehouden worden tijdens het dagelijkse onderhoud.

Tegelvloeren

Schrobben van tegelvloeren in sanitaire ruimtes.

Het resultaat: de voeg breedte is weer zoals hij hoort (was het dubbele door de vervuiling), en de kleur is hersteld.

Strizo vloeren

Schrobben van strizo vloeren. De opdrachtgever had niet verwacht de originele kleur weer terug te zien.

Conserveren

Conserveren (opnieuw in de was zetten) van linoleum vloeren.

Zoals te zien is op de foto’s bleek tijdens het strippen dat ook hier weer de vloer van origine een hele andere kleur had.

Ontkalken

Ontkalken van een waterornament. Dit negen meter hoge waterornament is omringd door marmer.  Na het eerst zorgvuldig afdekken en beschermen van het marmer is de steiger opgebouwd en zijn we begonnen aan deze klus. De foto (na ontkalken) laat het resultaat zien na het ontkalken van 1 zijde. Het kunstwerk binnen in het waterornament is weer te zien.

Anti slip vloer

Anti slip vloeren reinigen. Met een speciaal product hebben we deze vloeren bijna als nieuw gekregen. We hebben bij deze opdrachtgever meteen alle anti slip vloeren mogen reinigen.

Boot reiniging

Boten reiniging. Deze sloep hebben we moeten reinigen voor de verkoop.

Bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak van het ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. We hebben deze werkzaamheden uitgevoerd eind 2015 en begin 2016 in opdracht van BAM Bouw en Techniek BV. De foto’s zijn van het eindresultaat.

Industriële reiniging

Industriële reiniging. In verband met een nieuwe huurder.

Tapijt reiniging

Bij deze opdracht was de afgelopen jaren allen met de bonnet-methode het tapijt gereinigd. Hierdoor is de vervuiling niet goed uit het tapijt verwijderd. We hebben deze opdracht uitgevoerd met behulp van de R-Vac Powerflex.

Tapijt reiniging met de R-VAC Powerflex reinigt beter en zorgt ervoor dat het tapijt grondig en diep gereinigd wordt.

Wilt u zien wat het resultaat wordt op uw tapijt? Neem contact met ons op voor een gratis proefstuk.

Conserveren

Jaarlijks conserveren we diverse linoleum vloeren voor meerdere opdrachtgevers.

Tapijt reiniging

Door de eigenaar van een rederij werden wij gevraagd om te komen kijken naar het vervuilde tapijt op het zonnedek. Het tapijt was de afgelopen jaren wel met een tuinslang schoon gespoten maar met deze methode kregen ze niet alle vervuiling eruit.

De extra uitdaging was dat er geen vuil water langs het schip mocht lopen aangezien dit net geschilderd was.Met een speciaal middel en een tapijt reiniger is het erg mooi geworden en scheelde de opdrachtgever veel geld. Anders hadden ze het laten vervangen.