Wij zijn FSN Schoonmaak

Bij Facilitaire Service Nederland BV staan het milieu en het welzijn van de medewerkers centraal.

We werken met de meest milieuvriendelijke producten die er zijn en zullen dit altijd blijven doen. Groene innovatie is voor ons van belang. Onze producten zijn van Ecover, de marktleider op het gebied van ecologische producten, die altijd een stapje verder gaat dan dat de normering eist.

Onze medewerkers krijgen de juiste instructie om te werken met deze middelen. We gaan verder dan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) alleen uit te dragen. We werken namelijk met verantwoorde producten.

Onze medewerkers

Tevens is van belang hoe onze medewerkers hun werkzaamheden verrichten. Regelmatig werkoverleg om het dagelijkse werk te bespreken en een goed personeelsbeleid met oog voor ontwikkeling.

Goed werkgeverschap gaat verder dan aan de CAO-verplichtingen voldoen. Onze doelstelling is een fijne werkplek creëren voor onze medewerkers bij uw bedrijf.

Onze voordelen

U hebt als klant direct contact met de eigenaar van FSN Schoonmaak.

Geen poespas maar effectieve en doelgerichte schoonmaakservice.

U krijgt altijd dezelfde schoonmaak krachten over de vloer. Hierdoor leren wij u en uw pand steeds beter kennen.

Onze schoonmaakservice is 24/7 bereikbaar. U kunt ons dus bij nood ook s’nachts en in het weekend bereiken door te bellen naar: 026-8483496.

Onze producten zijn van Ecover, de marktleider op het gebied van ecologische producten, die altijd een stapje verder gaat dan dat de normering eist. Daarnaast kunnen wij, door uw pand periodiek te onderhouden, de levensduur van materialen verlengen.

Uiteindelijk leveren bovenstaande voordelen, in combinatie met een team enthousiaste schoonmakers, ervoor dat u als klant tevreden bent over de geleverde diensten.

Onze visie

Mens en milieu staan centraal in de handelwijze van FSN Schoonmaak. Zo zijn wij ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers goed werk leveren. Vandaar dat wij verder gaan dan de standaard CAO afspraken. Wat we zien is dat dit de kwaliteit van het geleverde werk ten goede doet.

Daarnaast gelooft FSN Schoonmaak in een duurzame aanpak. Het milieu is ontzettend belangrijk en daar draagt iedereen een steentje aan bij. Vandaar dat wij gebruik maken van de producten van Ecover, marktleider op het gebied van duurzaamheid.