Onze service

Iedere dag zijn er schoonmaakmedewerkers namens Facilitaire Service Nederland B.V. aan het werk. Ze voeren bij onze opdrachtgevers het dagelijkse schoonmaakonderhoud uit. Wij werken bij iedere opdrachtgever op basis van maatwerk, door middel van op maat gemaakte werk- of resultaatgerichte programma’s. Wij zijn zeer ervaren in het professioneel schoonmaken van bijvoorbeeld kantoorruimtes, verkeersruimtes, sanitaire ruimtes, productieruimtes, zorg complexen en keukens. Al onze medewerkers denken met u mee en handelen pro actief. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook vooral door een mentaliteit van: Het besteden van zorg aan opdrachtgevers, een prettige samenwerking met heldere afspraken en eerlijke tarieven.

Onderhoudsservice op maat

Steeds meer klanten hebben de behoefte om per ruimte te kunnen aangeven wat de frequentie is van het schoonmaakonderhoud om zo de kosten te kunnen beperken.

Facilitaire Service Nederland B.V. is hierin helder. We calculeren per ruimte en overhandigen u deze ook als onderdeel van de offerte, het is zelfs mogelijk dat we samen met u de calculatie invullen/bijsturen om binnen uw budget de gewenste schoonmaakonderhoud te kunnen bepalen.

Vraag vrijblijvend een vergelijkingsofferte aan