Facilitaire Service Nederland professioneel schoonmaakbedrijf

Facilitaire dienstverlening is een vak apart en dient door een professioneel schoonmaakbedrijf uitgevoerd te worden. Wij kunnen voor uw pand in Bemmel de facilitaire dienstverlening verzorgen. Ons schoonmaakbedrijf kan voor uw pand in Bemmel de facilitaire dienstverlening verzorgen hierbij kunt u denken aan glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging.

Facilitaire dienstverlening uitbesteden

Wilt u uw facilitaire dienstverlening uitbesteden? Ons schoonmaakbedrijf helpt u graag. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw pand te laten stralen. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt de glasbewassing van uw pand in Bemmel ook voor vloerbedekking reinigen kunt u bij ons terecht. Wij denken met u mee en samen bepalen wij de frequentie van de periodieke facilitaire dienstverlening.

Schone vloerbedekking gedurende het hele jaar

Schone vloerbedekking is niet alleen belangrijk voor het oog, maar ook voor het welzijn van uw werknemers. Vloerbedekking reinigen dient voor uw pand in Bemmel periodiek te gebeuren. Ons schoonmaakbedrijf kan uw vloerbedekking reinigen zodat u en uw medewerkers in een schone omgeving kunnen werken. Onze schoonmakers verlaten uw pand in Bemmel pas als alles schoon is.

Altijd schone ramen met glasbewassing

Wij kunnen voor u de glasbewassing van uw pand in Bemmel verzorgen. U kunt zelf bepalen hoe vaak per jaar wij de glasbewassing verzorgen. Wilt u advies over de frequentie? Door onze jaren van ervaring weten wij precies hoe vaak glasbewassing nodig is voor uw pand in Bemmel. Schone ramen zijn belangrijk voor de uitstraling van uw pand en laten ook meer zonlicht door waardoor er meer licht in uw pand binnenvalt.

Bemmel

Duurzaamheid en schoonmaken

Ons schoonmaakbedrijf is van mening dat schoonmaken en duurzaamheid hand in hand gaan. Tegenwoordig is duurzaamheid een begrip waar veel bedrijven aandacht aan besteden. Als schoonmaakbedrijf zorg je ervoor dat uiteindelijk alles schoon is. Maar schoonmaken is niet altijd de oplossing. Stoppen met vervuilen wel. Want wat niet vies is, hoeft niet schoongemaakt te worden. Vandaar dat wij milieuvriendelijke producten gebruiken.

Meer weten over onze facilitaire dienstverlening?

Ons schoonmaakbedrijf kan voor uw pand in Bemmel de facilitaire dienstverlening verzorgen. Wilt u meer informatie, een afspraak maken of ons inhuren? Wij staan u graag ter woord. Ieder pand is uniek en schoonmaken vereist voor elk pand een andere aanpak. Dus ook voor uw pand in Bemmel kunnen wij een oplossing op maat realiseren. U kunt ons bereiken op 026-8483496 of mail ons naar: info@fsnschoonmaak.nl.