Facilitaire dienstverlening door Facilitaire Service Nederland

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw facilitaire dienstverlening? Facilitaire Service Nederland is het schoonmaakbedrijf voor uw pand in Beuningen. Laat uw glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging uitvoeren door ons schoonmaakbedrijf zodat uw pand in Beuningen de uitstraling krijgt die het verdient. Wij denken met u mee en stemmen onze facilitaire dienstverlening af op uw wensen. Wij zijn een ervaren schoonmaakbedrijf en zorgen ervoor dat uw pand snel en secuur wordt schoongemaakt.

Facilitaire dienstverlening dient periodiek te gebeuren

Om uw pand in Beuningen te onderhouden, dient facilitaire dienstverlening periodiek uitgevoerd te worden. Wij verzorgen voor u de glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging. In samenspraak met u bepalen wij de frequentie van de facilitaire dienstverlening. De tijd die wij besteden aan facilitaire dienstverlening verschilt per pand. Dit komt doordat de oppervlakte van elk pand verschilt.

Professionele glasbewassing voor uw pand in Beuningen

Wij als schoonmaakbedrijf adviseren om glasbewassing door een professional uit te laten voeren. Het voordeel hiervan is dat u ervan uit kunt gaan dat uw ramen ook echt schoon zijn na de glasbewassing. Glasbewassing is eens in de zoveel tijd nodig om de ramen van uw pand in Beuningen schoon te houden. Het kan ook voorkomen dat uw ramen door omstandigheden eerder vuil zijn. Laat ons dit dan weten en wij zorgen voor schone ramen.

Vakkundig vloerbedekking reinigen

Onze schoonmakers zijn vakkundig opgeleid en weten precies hoe zij uw vloerbedekking moeten reinigen in uw pand in Beuningen. U bepaalt zelf op welk tijdstip u uw vloerbedekking wil laten reinigen. Als u kiest voor ons schoonmaakbedrijf, kiest u voor kwaliteit. U kunt ervan uitgaan dat er na vloerbedekking reinigen geen vlek meer te zien is. Gedurende het jaar wordt uw vloerbedekking belast met allerlei soorten vuil. Om een langere levensduur te garanderen voor uw vloerbedekking, kiest u voor periodieke vloerbedekking reinigen voor uw pand in Beuningen.

Beuningen

Facilitaire dienstverlening en zorg dragen voor het milieu

Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf voor uw facilitaire dienstverlening? Dan kiest u voor het milieu. Wij kiezen ervoor om te werken met milieuvriendelijke producten van Ecover. Deze producten maken niet alleen goed schoon maar zijn ook goed voor het milieu. Wij willen verantwoord schoonmaken zodat onze impact op het milieu minimaal is. Als u kiest voor ons schoonmaakbedrijf dan zijn dit voor uw pand in Beuningen de voordelen:

  • EfficiĆ«nt schoonmaakbedrijf
  • Betrouwbaarheid
  • Milieuvriendelijke aanpak

Nieuwsgierig naar onze facilitaire dienstverlening?

Wilt u een offerte of heeft u meer informatie nodig? Onze medewerkers staan u graag ter woord om de mogelijkheden voor uw pand in Beuningen te bespreken. Wij zijn te bereiken op 026-8483496. U kunt ook een mail sturen naar: info@fsnschoonmaak.nl.