Schoonmaakbedrijf & Facilitaire dienstverlening

Zoekt u een goed schoonmaakbedrijf om de schoonmaak van uw pand in Dieren te verzorgen? Onze facilitaire dienstverlening kan volledig worden aangepast op uw wensen. Wij sturen vervolgens periodiek mensen naar Dieren om bijvoorbeeld uw vloerbedekking te reinigen. Naast het schoonmaken van de binnenkant van een pand omvat de facilitaire dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf ook glasbewassing.

Milieubewust schoonmaakbedrijf Dieren

Milieuvriendelijk schoonmaken staat centraal bij ons schoonmaakbedrijf. Dat betekent dat we voor glasbewassing, vloerbedekking reinigen en alle andere diensten die horen bij onze facilitaire dienstverlening gebruik maken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Naast deze “groene” aanpak biedt ons schoonmaakbedrijf meer voordelen, zoals facilitaire dienstverlening op maat, enthousiaste medewerkers en geen giftige dampen bij intensieve reiniging.

Inrichting van onze facilitaire dienstverlening

Ieder gebouw is anders en heeft andere behoeften op het gebied van facilitaire dienstverlening. Vandaar dat we eerst goed kijken naar uw pand in Dieren. Wat is overbodig en wat niet? Na een uitgebreid gesprek geven wij vervolgens advies over de inrichting van de facilitaire dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf. Er zijn al heel wat gebouwen in Dieren die door ons schoonmaakbedrijf worden onderhouden. Vandaar dat we ook altijd een schoonmaker in Dieren hebben die bij spoed langs kan komen.

Dieren

Het belang van frequente glasbewassing

Glas wordt snel aangetast door weersinvloeden. Dit betekent dat de schoonmaak van ramen frequent moet gebeuren. Niet alleen is glasbewassing goed voor de mensen die gebruik maken van een gebouw. Vieze ramen zijn funest voor de uitstraling van uw pand. Vandaar dat ons schoonmaakbedrijf graag bij u langskomt om met glasbewassing te zorgen voor een prachtig en fris gebouw.

Periodiek vloerbedekking reinigen

Net als glasbewassing is het ook ontzettend fijn om periodiek uw vloerbedekking te reinigen. Ons schoonmaakbedrijf heeft voor ieder type vloerbedekking het juiste reinigingsmiddel. Door uw vloerbedekking frequent te reinigen blijft een pand fris en leefbaar. Naast glasbewassing en vloerbedekking reinigen omvat onze facilitaire dienstverlening alle denkbare schoonmaakdiensten. Heeft uw pand in Dieren een speciale aanpak nodig? Dan is dat geen probleem. Ons schoonmaakbedrijf denkt graag met u mee.

Offerte facilitaire dienstverlening in Dieren

Bent u benieuwd naar de kosten en invulling van de service van ons schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 026-8483496 of te mailen naar: info@fsnschoonmaak.nl. Vervolgens brengen wij samen met u de situatie in Dieren in kaart en maken wij een heldere kostenraming. Wanneer u vervolgens akkoord gaat, verzorgen wij de schoonmaak van uw pand in Dieren.