Schoonmaakbedrijf voor facilitaire dienstverlening in Duiven

Facilitaire dienstverlening uitbesteden aan een vakkundig schoonmaakbedrijf? Ons schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat al uw wensen uitkomen voor uw pand in Duiven. Wij denken actief met u mee zodat onze facilitaire dienstverlening afgestemd is op uw behoeften. U kunt ons schoonmaakbedrijf onder andere inzetten voor glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging. Heeft u andere wensen? Wij denken graag met u mee om hieraan te kunnen voldoen.

Uw bedrijf in Duiven en facilitaire dienstverlening

Bij het onderhoud van uw pand in Duiven hoort ook facilitaire dienstverlening. Het is noodzakelijk om facilitaire dienstverlening periodiek uit te laten voeren door een professioneel schoonmaakbedrijf. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt voor uw pand in Duiven glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging. Onze schoonmakers zijn opgeleid om snel en efficiƫnt te werken bij al onze klanten.

Periodieke glasbewassing

Ramen worden gedurende het jaar vuil en eens in de zoveel tijd is glasbewassing nodig om uw ramen schoon te maken. Uw pand in Duiven is het visitekaartje van uw bedrijf en schone ramen zijn hier een onderdeel van. Wij stemmen samen met u de frequentie af waarmee de ramen worden schoongemaakt. Ook kunt u gedurende de samenwerking bepalen om de frequentie van glasbewassing te verhogen of te verlagen.

Vloerbedekking reinigen door een specialist

Om er zorg voor te dragen dat vloerbedekking reinigen goed gebeurt, kunt u het best een specialist inschakelen. Ons schoonmaakbedrijf is onder andere gespecialiseerd in vloerbedekking reinigen voor uw pand in Duiven. Onze schoonmakers hebben oog voor details en geen vlek blijft onopgemerkt. De producten die wij gebruiken tijdens vloerbedekking reinigen zijn milieuvriendelijk en zorgen ervoor dat uw vloerbedekking schoon is.

Ons schoonmaakbedrijf zorgt voor het milieu

Als schoonmaakbedrijf ben je bezig met schoonmaken. Maar als iets niet vervuild wordt, dan hoeft het ook niet schoongemaakt te worden. Vandaar dat wij ervoor kiezen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Wij werken met de milieuvriendelijke producten van Ecover. Dit zijn krachtige schoonmaakmiddelen die tevens goed zijn voor het milieu. Wanneer u kiest voor ons schoonmaakbedrijf om de facilitaire dienstverlening te verzorgen voor uw pand in Duiven zijn dit uw voordelen:

  • U kiest voor kwaliteit
  • Betrouwbaar schoonmaakbedrijf
  • Duurzaam en milieubewust schoonmaakbedrijf

Duiven

Meer informatie nodig of een offerte aanvragen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor facilitaire dienstverlening voor uw pand in Duiven? Wij staan u graag ter woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken op 026-8483496. Mailen kan ook naar: info@fsnschoonmaak.nl