Schoonmaakbedrijf Facilitaire Service Nederland

Ons schoonmaakbedrijf is de oplossing voor uw facilitaire dienstverlening in Ede. Wij verzorgen de glasbewassing, vloerbedekking reinigen en de gevelreiniging voor uw pand in Ede. Onze werknemers zijn opgeleid om kwaliteit te leveren en ons schoonmaakbedrijf verlaat uw pand in Ede pas als alles schoon is.

Persoonlijke facilitaire dienstverlening in Ede

FSN schoonmaakbedrijf werkt niet met standaard schoonmaak programma’s. Voor uw facilitaire dienstverlening kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Tijdens de glasbewassing en vloerbedekking reinigen gebruiken wij specialistische producten om uw pand in Ede de uitstraling te geven die het verdient. Bij ons schoonmaakbedrijf staat een persoonlijke en langdurige samenwerking met onze klanten en medewerkers centraal. Wij maken het verschil in uw facilitaire dienstverlening.

Ervaren schoonmaakbedrijf voor uw pand in Ede

Op zoek naar een ervaren schoonmaakbedrijf voor uw facilitaire dienstverlening in Ede? Ons schoonmaakbedrijf heeft jaren ervaring in glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging. Alle kennis die wij als schoonmaakbedrijf in de jaren hebben opgedaan, gebruiken wij om uw pand in Ede schoon te houden. Wij vinden het belangrijk als schoonmaakbedrijf dat de opgedane kennis niet verloren gaat. Vandaar dat wij ervoor kiezen om met vaste medewerkers te werken.

Glasbewassing voor uw pand in Ede

Glasbewassing is een kunde die uitgevoerd dient te worden door een professional. Kies daarom voor ons schoonmaakbedrijf die deze kunde al jaren toepast.

Ede

Onze medewerkers zijn getraind om de juiste technieken toe te passen tijdens glasbewassing zodat uw ramen blinken. Naast kwaliteit leveren zijn wij van mening dat het milieu ook zeer belangrijk is. Vandaar dat wij met milieuvriendelijke producten van Ecover werken.

Vloerbedekking reinigen voor uw pand in Ede

Vloerbedekking reinigen is een onderdeel van onze facilitaire dienstverlening. Tijdens het vloerbedekking reinigen heeft onze schoonmaker oog voor detail. Deze mist geen vlek en zorgt ervoor dat u elke dag een schone vloerbedekking heeft. Ook zijn onze medewerkers door hun ervaring snel in het uitvoeren van vloerbedekking reinigen.

Nieuwsgierig naar wat ons schoonmaakbedrijf kan betekenen in Ede?

Bent u op zoek naar facilitaire dienstverlening voor uw pand in Ede? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Ons schoonmaakbedrijf is het bedrijf voor uw facilitaire dienstverlening. Wij verzorgen uw glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging. Wilt u meer weten over wat ons schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bel 026-8483496. U kunt ons ook mailen op het volgende e-mailadres: info@fsnschoonmaak.nl