Dé milieuvriendelijke oplossing voor uw glasbewassing in Bemmel

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren bedrijf voor uw glasbewassing in Bemmel? En wilt u dat dit het liefst op een milieuvriendelijke manier gebeurt? Dan bent u bij FSN Schoonmaak aan het juiste adres. Wij gebruiken namelijk moderne en innoverende hulpmiddelen binnen ons schoonmaakbedrijf om veilig, correct en milieuvriendelijk al uw glas te kunnen reinigen. Door regelmatig onderhoud aan het glas en kozijnen van uw bedrijfspand in Bemmel blijft u een heldere en schone uitstraling geven aan uw klanten en uw bezoekers. FSN Schoonmaak adviseert u graag over de beste methode om uw ramen te wassen en de frequentie hiervan.

De vele voordelen van glasbewassing voor uw bedrijf in Bemmel

FSN Schoonmaak biedt u vele voordelen waar u van profiteert wanneer u uw glasbewassing in Bemmel door ons laat uitvoeren. De vele voordelen van ons schoonmaakbedrijf:

  • Werken met korte lijnen: Als klant heeft u direct contact met de eigenaar van SFN Schoonmaak
  • No-nonsense aanpak: Geen poespas maar een effectieve en doelgerichte schoonmaakservice
  • Vaste schoonmaakkrachten die uw pand steeds beter leren kennen en kunnen schoonmaken
  • 24/7 bereikbaar, bij nood ook ‘s nachts en in het weekend
  • Milieubewust: Onze producten zijn van Ecover, marktleider op het gebied van ecologische producten. Daarnaast verlengen wij de levensduur van materialen door uw pand periodiek te onderhouden.

glasbewassing bemmel

Mens en milieu centraal tijdens onze glasbewassing

Bij elke werkzaamheid die wij uitvoeren, staan mens en milieu in onze handelswijze centraal. Wij geloven erin dat gelukkige medewerkers goed werk leveren en daarom gaan wij verder dan de standaard CAO afspraken. Dit doet de kwaliteit van het geleverde werk ten goede en dit zorgt ervoor dat we de glasbewassing bij u in Bemmel beter uit kunnen voeren. Daarnaast geloven wij in een duurzame aanpak omdat wij het milieu ontzettend belangrijk vinden. Daarom draagt iedereen binnen FSN hier een steentje aan bij door onder andere gebruik te maken van de producten van Ecover.

Neem direct contact op voor professionele glasbewassing in Bemmel

Bent u toe aan een professioneel en ervaren bedrijf die uw glasbewassing in Bemmel op een milieuvriendelijke manier verzorgt? Twijfel dan niet langer en neem gerust contact met ons op. Schoongemaakte ramen laten namelijk meer daglicht door wat een positieve invloed heeft op uw medewerkers. We voorzien u graag van advies en stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bel ons voor meer informatie op 026-8483496 of stuur een mail naar info@fsnschoonmaak.nl. We kijken er naar uit om uw glasbewassing in Bemmel te verzorgen!