Facilitaire Service Nederland uw schoonmaakbedrijf en meer

Bij ons schoonmaakbedrijf kunt u terecht voor al uw oplossingen op het gebied van facilitaire dienstverlening In Lunteren. Ons schoonmaakbedrijf heeft jaren ervaring met glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging. Voor ieder bedrijf heeft ons schoonmaakbedrijf een oplossing op maat.

Facilitaire dienstverlening op maat in Lunteren

Facilitaire dienstverlening is voor ieder bedrijf anders. Vandaar dat ons schoonmaakbedrijf facilitaire dienstverlening op maat levert voor uw bedrijf in Lunteren. Onderdelen van onze facilitaire dienstverlening zijn glasbewassing, vloerbedekking reinigen, gevelreiniging en meer. Wij leveren een dienst afgestemd op uw wensen en behoefte. Als schoonmaakbedrijf hanteren wij hoge normen als het aankomt op het schoonmaken van uw gebouw in Lunteren. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Lunteren

Vloerbedekking reinigen is onze specialiteit voor uw pand in Lunteren

Om er zeker van te zijn dat u en uw medewerkers in een pand werken dat hygiënisch is, adviseren wij periodieke vloerbedekking reinigen van uw gebouw in Lunteren. Vloerbedekking reinigen is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw gebouw, maar ook belangrijk voor het welzijn van uw personeel. De producten die wij gebruiken voor vloerbedekking reinigen zorgen voor een schoon en hygiënisch resultaat. Onze facilitaire dienstverlening als schoonmaakbedrijf is van hoge kwaliteit en zorgt voor een schoon en fris gebouw.

Glasbewassing, uitgevoerd door een professional

Glasbewassing is een onderdeel van onze facilitaire dienstverlening. Uw ramen verdienen de zorg van een professional die uw glasbewassing perfect uitvoert. Om uw glazen gedurende het jaar mooi te houden adviseren wij een periodieke glasbewassing. Wij gebruiken milieuvriendelijke producten tijdens de glasbewassing van uw gebouw in Lunteren.

Ons schoonmaakbedrijf werkt milieubewust

Als schoonmaakbedrijf is je kernactiviteit schoonmaken. Maar als je iets niet vervuild, dan hoef je het ook niet schoon te maken. Vandaar dat ons schoonmaakbedrijf ervoor kiest om milieuvriendelijke producten van Ecover te gebruiken. Wij geven onze medewerkers de juiste instructies om te werken met deze middelen in uw gebouw in Lunteren. Ook vind ons schoonmaakbedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk en dat uit zich onder andere in hoe wij onze medewerkers behandelen.

Geïnteresseerd in de facilitaire dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf?

Wilt u van onze facilitaire diensten gebruik maken of wilt u meer informatie voor uw bedrijf in Lunteren? Wij zorgen voor een oplossing op maat. U kunt ons bellen op 026-8483496 of mail naar: info@fsnschoonmaak.nl