Het schoonmaakbedrijf Facilitaire Service Nederland

Ons schoonmaakbedrijf verzorgt de facilitaire dienstverlening van uw bedrijf in Nijmegen. Als schoonmaakbedrijf verzorgen wij het reinigen van uw vloerbedekking, gevelreiniging en doen wij de glasbewassing van uw bedrijf. Wij leveren kwaliteit en werken met producten die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Totale facilitaire dienstverlening in Nijmegen

Ons schoonmaakbedrijf is de totaaloplossing voor uw facilitaire dienstverlening op het gebied van vloerbedekking reinigen en glasbewassing in Nijmegen. Er zijn verschillende mogelijkheden bij onze facilitaire dienstverlening die speciaal afgestemd worden op uw bedrijf. Neem contact met ons op voor een dienstverlening op maat zodat wij samen de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken. Hierdoor stemmen wij onze diensten af op uw wensen zodat u de perfecte totaaloplossing krijgt voor uw bedrijf in Nijmegen.

Milieuvriendelijk vloerbedekking reinigen Nijmegen

Wij vinden als schoonmaakbedrijf niet alleen vloerbedekking reinigen belangrijk. Tijdens het reinigen van uw vloerbedekking denken wij ook aan het milieu door milieuvriendelijke producten te gebruiken. Een schoonmaakbedrijf heeft niet alleen de verantwoordelijkheid om een bedrijf schoon te houden, maar ook de verantwoordelijkheid om het milieu schoon te houden. Door deze manier van facilitaire dienstverlening zorgen wij ervoor dat wij een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf zijn.

Nijmegen

Schone ramen in Nijmegen

Glasbewassing is onmisbaar voor uw bedrijf. Want uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf. U kunt zelf de frequentie van de glasbewassing voor uw pand bepalen. Echter raden wij voor schone ramen gedurende het hele jaar aan om dit periodiek te verzorgen. Ons schoonmaakbedrijf heeft van vele klanten de verwachting overtroffen. Heeft u vragen over glasbewassing? Onze medewerkers helpen u graag.

De voordelen voor uw bedrijf in Nijmegen

De ervaring die wij als schoonmaakbedrijf gedurende de jaren hebben opgedaan met glasbewassing en vloerbedekking reinigen passen wij toe bij uw bedrijf. De voordelen voor u:

  • Vele jaren ervaring als schoonmaakbedrijf
  • Wij leveren maatwerk
  • Altijd een schoon en fris pand
  • Betrouwbare facilitaire dienstverlening in Nijmegen

Facilitaire dienstverlening en uw bedrijf in Nijmegen

Facilitaire dienstverlening is een specialisme dat het best door een professioneel schoonmaakbedrijf uitgevoerd dient te worden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw pand? Dan kunt u bellen naar 026-8483496. Ook kunt u mailen naar: info@fsnschoonmaak.nl. Er zijn verschillende mogelijkheden en u bepaalt samen met ons schoonmaakbedrijf hoe wij de glasbewassing en vloerbedekking reinigen invullen.