Ons schoonmaakbedrijf verzorgt uw facilitaire dienstverlening

Als het op facilitaire dienstverlening aankomt, zijn wij als schoonmaakbedrijf toonaangevend. Wij kunnen voor uw pand in Rheden de facilitaire dienstverlening verzorgen. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt voor uw pand in Rheden de glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging.

Het voordeel van uw facilitaire dienstverlening uitbesteden

Op het moment dat u besluit om uw facilitaire dienstverlening uit te besteden aan ons schoonmaakbedrijf, dan kiest u voor een professionele aanpak. Wij werken met goed opgeleide schoonmakers die weten hoe ze uw pand laten blinken. Onze schoonmakers hebben veel ervaring met schoonmaken en passen hun ervaring toe bij het schoonmaken in uw pand in Rheden.

Glasbewassing voor uw pand in Rheden

Gedurende het jaar worden uw ramen vuil en dit doet de uitstraling van uw pand geen goed. Wij adviseren dan ook om periodieke glasbewassing voor uw pand uit te laten voeren door een professioneel schoonmaakbedrijf. In overleg met u wordt bepaald hoe vaak per jaar glasbewassing nodig is voor uw pand in Rheden.

Vloerbedekking reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf

Uw vloerbedekking wordt gedurende het jaar belast door vuil afkomstig van mensen die in uw pand in Rheden aanwezig zijn. Wij adviseren dan ook om periodiek uw vloerbedekking te laten reinigen door een schoonmaakbedrijf. Dit komt het welzijn van uw medewerkers ten goede en zorgt voor een prettige werkomgeving. Vloerbedekking reinigen in uw pand in Rheden dient meerdere keren per jaar te gebeuren zodat u het hele jaar een schone vloerbedekking heeft.

Rheden

Een milieuvriendelijke aanpak voor uw pand in Rheden

Als schoonmaakbedrijf zijn wij voortdurend bezig met schoonmaken. Maar wij willen niet alleen schoonmaken. Wij als bedrijf willen ook niet vervuilen. Dit is dan ook de reden dat wij kiezen voor een milieuvriendelijke aanpak. Ons schoonmaakbedrijf kiest ervoor om met milieuvriendelijke producten te werken van Ecover. Deze producten zijn niet alleen goed voor het milieu maar zorgen er ook voor dat alles hygi├źnisch en schoon is.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Misschien heeft u al besloten om uw facilitaire dienstverlening uit te besteden aan ons schoonmaakbedrijf, maar heeft u nog enkele vragen. Wij staan u ter woord voor al uw vragen en bespreken samen met u de mogelijkheden voor uw pand in Rheden. Ook een oplossing op maat is mogelijk. U kunt ons bellen op 026-8483496. Stuurt u liever een mail, mail dan naar: info@fsnschoonmaak.nl.