Een gespecialiseerde schoonmaakbedrijf

Facilitaire dienstverlening is noodzakelijk voor het onderhoud van uw pand in Veenendaal. Facilitaire dienstverlening is een specialisme dat het best uitgevoerd kan worden door een professioneel schoonmaakbedrijf. Facilitaire Service Nederland kan voor uw pand in Veenendaal glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging verzorgen. Ons schoonmaakbedrijf heeft ervaring met verschillende panden en zorgt altijd voor een stralend resultaat zodat u geen omkijken heeft naar facilitaire dienstverlening.

Kies voor onze facilitaire dienstverlening

Ons schoonmaakbedrijf heeft jaren ervaring met facilitaire dienstverlening. Wij hebben een zeer hoge klanttevredenheid en voeren de glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging perfect uit. Kiest u ervoor om uw facilitaire dienstverlening voor uw pand in Veenendaal aan ons schoonmaakbedrijf uit te besteden? Dan kunt u erop vertrouwen dat uw pand in Veenendaal de verzorging krijgt die u wenst.

Een volledig verzorgde glasbewassing

De ramen van uw pand in Veenendaal worden gedurende het jaar vuil. Glasbewassing dient dan ook periodiek te gebeuren, zodat uw pand het hele jaar de uitstraling heeft die u wenst. Ons schoonmaakbedrijf stemt met u de frequentie van glasbewassing af voor uw pand in Veenendaal, zodat glasbewassing alleen gebeurt wanneer het nodig is. Onze schoonmakers werken snel en effectief zodat voor u de kosten minimaal zijn.

Vloerbedekking reinigen in Veenendaal?

Veenendaal

Als schoonmaakbedrijf adviseren wij periodiek vloerbedekking reinigen aan. Periodiek vloerbedekking reinigen zorgt ervoor dat uw vloerbedekking langer meegaat. Ook is het goed voor de uitstraling van uw pand in Veenendaal. U bepaalt zelf hoe vaak per jaar vloerbedekking reinigen gedaan wordt. Door onze ervaring kunnen wij u wel adviseren hoe vaak dit dient te gebeuren. Het kan ook zijn dat u een beperkt budget heeft, dan denken wij graag met u mee om een optimale oplossing te realiseren.

Onze schoonmaakbedrijf kiest voor het milieu

Duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen. Dat is waar wij als schoonmaakbedrijf voor kiezen. Door te werken met milieuvriendelijke producten van Ecover is onze impact op het milieu minimaal. Deze schoonmaakmiddelen zijn goed voor het milieu en uitermate geschikt om mee schoon te maken. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf om uw facilitaire dienstverlening door te laten verzorgen? Dan kiest u voor het milieu en kwaliteit. De voordelen voor uw pand in Veenendaal zijn:

  • Verantwoord schoonmaakbedrijf
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Meer informatie nodig of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en denken met u mee voor een oplossing op maat. Wij zijn telefonisch te bereiken op 026-8483496 wilt u liever een mail sturen? Stuur dan een mail naar: info@fsnschoonmaak.nl