Facilitaire dienstverlening voor uw pand in Velp

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw facilitaire dienstverlening? Ons schoonmaakbedrijf staat voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging. Als schoonmaakbedrijf hanteren wij een no-nonsense aanpak als het op schoonmaken aankomt.

Uw facilitaire dienstverlening door ons schoonmaakbedrijf

Wij adviseren om uw facilitaire dienstverlening uit te laten voeren door een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij hebben jaren ervaring met facilitaire dienstverlening en passen dit toe bij uw pand in Velp. Onze klanten zijn zeer tevreden over onze facilitaire dienstverlening en werkwijze. Op het moment dat u kiest om de facilitaire dienstverlening door ons schoonmaakbedrijf uit te laten voeren, dan kiest u voor kwaliteit.

Glasbewassing en uw pand in Velp

Gedurende het jaar worden de ramen van uw pand in Velp vuil. Om uw ramen het hele jaar schoon te houden raden wij als schoonmaakbedrijf periodieke glasbewassing aan. Wilt u dat dit nauwkeurig gebeurt? Kies dan voor een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Facilitaire Service Nederland.

Schoonmaakbedrijf Velp

De mogelijkheden van vloerbedekking reinigen

De vloerbedekking van uw pand in Velp krijgt gedurende het jaar veel te verduren. Vieze schoenen, koffievlekken en andere vlekken zorgen voor een vieze vloerbedekking. Het is daarom verstandig om periodiek de vloerbedekking van uw pand in Velp te laten reinigen. Afhankelijk van de belasting van uw vloerbedekking wordt samen met u bepaald hoe vaak per jaar uw vloerbedekking gereinigd wordt. Als schoonmaakbedrijf werken wij alleen met professionals die als geen ander weten hoe uw vloerbedekking behandeld dient te worden.

Milieubewust schoonmaakbedrijf

Steeds meer bedrijven kiezen voor een milieuvriendelijke aanpak. Zo ook Facilitaire Service Nederland. Wij als schoonmaakbedrijf zijn van mening dat het milieu zo min mogelijk belast dient te worden. Vandaar dat wij hebben gekozen om te werken met milieuvriendelijke producten van Ecover. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf om voor uw pand in Velp de facilitaire dienstverlening te verzorgen, dan kiest u ook voor het milieu.

Offerte voor uw pand in Velp

Ieder pand is anders. Het één is groot en het ander klein. Een groter pand vereist meer tijd om schoon te maken dan een klein pand. Ons schoonmaakbedrijf bedenkt een oplossing op maat voor uw pand in Velp. Wilt u meer informatie voordat u de beslissing maakt om uw facilitaire dienstverlening uit te besteden? Onze medewerkers staan u graag ter woord. Wij zijn te bereiken op 026-8483496. Stuurt u liever een mail, mail dan naar: info@fsnschoonmaak.nl.