Facilitaire dienstverlening door Facilitaire Service Nederland

Glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevel reinigen voor uw pand in Wageningen. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt voor uw pand de facilitaire dienstverlening zodat u hier geen omkijken naar heeft. Uw pand in Wageningen verdient de aanpak van ons schoonmaakbedrijf.

Wageningen

No-nonsense schoonmaakbedrijf voor uw facilitaire dienstverlening

Schoonmaken, dat is waar wij in uitblinken en dit doen wij met een no-nonsense aanpak. De facilitaire dienstverlening die wij leveren, uit zich in glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging. Wij kunnen voor uw pand de facilitaire dienstverlening professioneel uitvoeren. Op het moment dat u ons schoonmaakbedrijf inschakelt voor de facilitaire dienstverlening van uw pand in Wageningen, krijgt u een vaste kracht toegewezen.

Glasbewassing professioneel uitgevoerd

Het weer zorgt ervoor dat uw ramen vuil worden. Wilt u het hele jaar schone ramen dan raden wij aan om de glasbewassing door een professioneel schoonmaakbedrijf uit te laten voeren. Ons schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat uw pand in Wageningen het hele jaar schone ramen heeft.

Vloerbedekking reinigen door Facilitaire Service Nederland

Ons schoonmaakbedrijf heeft jaren van ervaring met vloerbedekking reinigen. Wij zorgen er altijd voor dat uw vloerbedekking het hele jaar schoon is. Ieder pand is anders en hierdoor is de tijd die wij besteden aan vloerbedekking reinigen voor elk pand in Wageningen anders. Dit is dan ook de reden dat wij als schoonmaakbedrijf voor elk bedrijf een oplossing op maat bedenken. Onze medewerkers krijgen een gedegen opleiding voordat zij gaan schoonmaken. Dit ziet u dan ook terug in de kwaliteit die wij leveren.

Duurzaam en milieubewust schoonmaakbedrijf

Duurzaam en milieubewust werken. Dat is waar wij als schoonmaakbedrijf voor staan. Duurzaam slaat voor ons niet alleen op het milieu, maar ook op onze medewerkers. Wij werken met vaste medewerkers die voor lange tijd bij ons schoonmaakbedrijf werken. Hierdoor heeft uw pand in Wageningen steeds dezelfde medewerker die uw pand schoon maakt. Doordat steeds dezelfde schoonmaker uw pand in Wageningen schoonmaakt, heeft u een schoonmaker die bekend is en blijft met uw pand.

Offerte op maat voor uw pand in Wageningen

De offerte die wij voor u opstellen is op maat gemaakt voor uw pand in Wageningen. Het voordeel hiervan is dat u nooit teveel betaalt. Facilitaire dienstverlening is meermaals per jaar nodig om uw pand schoon te houden. Heeft u meer informatie nodig of wilt u een offerte? Wij zijn te bereiken op 026-8483496. Mailen kan ook. Stuur een mail naar: info@fsnschoonmaak.nl