Een ervaren schoonmaakbedrijf

U kunt bij ons terecht voor facilitaire dienstverlening voor uw pand in Westervoort. Wij hebben jaren ervaring met facilitaire dienstverlening. Wij verzorgen voor uw pand glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging. Wij adviseren om de facilitaire dienstverlening voor uw pand in Westervoort uit te laten voeren door een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Facilitaire Service Nederland. Kiest u voor ons bedrijf, dan kiest u voor een betrouwbare partner.

Van alle markten thuis

In glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging wij zijn uw partner. Als u kiest voor de ervaring van ons schoonmaakbedrijf, dan kunt u ervan uitgaan dat de facilitaire dienstverlening voor uw pand in Westervoort snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat de facilitaire dienstverlening gedurende het hele jaar verzorgd wordt voor uw pand in Westervoort.

Voor uw glasbewassing in Westervoort

Schone ramen zijn belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Glasbewassing dient dan ook periodiek uitgevoerd te worden om schone ramen gedurende het jaar te garanderen. Het weer zorgt ervoor dat uw ramen vuil worden en minder zonlicht doorlaten. Onze medewerkers zijn zeer bedreven in glasbewassing en zorgen voor een perfect resultaat. Uw ramen in Westervoort verdienen de aanpak van Facilitaire Service Nederland.

Westervoort

Vloerbedekking reinigen in Westervoort

Uw vloerbedekking wordt gedurende het jaar op meerdere manieren belast en hierdoor komen er vlekken en vuil in uw vloerbedekking. Om ervoor te zorgen dat uw vloerbedekking schoon blijft adviseren wij periodiek vloerbedekking reinigen aan. Uw bedrijf in Westervoort kan in samenspraak met ons schoonmaakbedrijf bepalen hoe vaak periodieke vloerbedekking reinigen dient te gebeuren. Door onze ervaring als schoonmaakbedrijf kunnen wij precies bepalen hoe vaak vloerbedekking reinigen nodig is voor uw pand in Westervoort.

Schoonmaakbedrijf dat zorg draagt voor het milieu

Steeds meer bedrijven kiezen voor een milieuvriendelijke aanpak. Zo ook ons schoonmaakbedrijf. Wij werken met de schoonmaakmiddelen van Ecover. Dit zijn krachtige schoonmaakmiddelen die zorgen voor een schoon en hygiƫnisch resultaat. Door onze milieuvriendelijke aanpak kunnen wij op een verantwoorde manier schoonmaken met producten die zorgen voor het gewenste resultaat. Ons schoonmaakbedrijf heeft de volgende voordelen:

  • Schoonmaken met milieuvriendelijke producten
  • Betrokken schoonmaakbedrijf
  • Facilitaire dienstverlening op maat

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Onze medewerkers helpen u graag. Wij denken met u mee zodat u zich in de toekomst geen zorgen meer hoeft te maken over facilitaire dienstverlening. Wij zijn telefonisch te bereiken op 026-8483496. Ook kunt u een mail sturen naar: info@fsnschoonmaak.nl