Facilitaire Service Nederland verzorgt uw facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening is meermaals per jaar nodig om een schoon pand in Zevenaar te realiseren. U kunt ervoor kiezen om dit elke keer uit te besteden aan een ander schoonmaakbedrijf. Wij adviseren voor uw pand in Zevenaar aan om te werken met een vast schoonmaakbedrijf. Hierdoor is de glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging het hele jaar geregeld.

Kwalitatief schoonmaakbedrijf voor uw pand in Zevenaar

Tijdens onze facilitaire dienstverlening vinden wij het belangrijk om kwaliteit te leveren. De glasbewassing, vloerbedekking reinigen en gevelreiniging wordt efficiƫnt uitgevoerd, zodat de kosten voor u minimaal zijn. Wij stemmen onze facilitaire dienstverlening zo af dat de werkzaamheden alleen uitgevoerd worden als deze nodig zijn. Samen met u kijken we hoe frequent facilitaire dienstverlening nodig is voor uw pand in Zevenaar.

Facilitaire dienstverlening en glasbewassing

Glasbewassing is onderdeel van onze facilitaire dienstverlening. Glasbewassing dient periodiek uitgevoerd te worden zodat de uitstraling van uw pand in Zevenaar goed is. Bij ons schoonmaakbedrijf werken alleen professionals die van aanpakken weten. Zij zorgen ervoor dat uw ramen blinken en er meer zonlicht uw pand in Zevenaar binnenvalt.

Laat uw vloerbedekking reinigen door Facilitaire Service Nederland

Zevenaar

Vloerbedekking reinigen is periodiek nodig zodat deze mooi en schoon blijft. Ons schoonmaakbedrijf gebruikt de beste milieuvriendelijke producten voor uw vloerbedekking. Uw vloerbedekking wordt gedurende het jaar belast door allerlei soorten vuil. Als u ervoor kiest om periodiek uw vloerbedekking te reinigen, kiest u voor een fris pand in Zevenaar. De schoonmaker die verantwoordelijk is voor uw pand verlaat het pand pas als alles hygiƫnisch schoon is. Onze schoonmakers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd.

Ons schoonmaakbedrijf denkt aan het milieu

Wij als schoonmaakbedrijf kiezen ervoor om het milieu zo min mogelijk te belasten. Dit uit zich in onze werkwijze en de producten die wij gebruiken voor uw pand in Zevenaar. Ons schoonmaakbedrijf gebruikt voor de facilitaire dienstverlening producten van Ecover. Naast deze duurzame aanpak heeft ons schoonmaakbedrijf meer voordelen:

  • 24/7 bereikbaar
  • Korte lijnen, contact met de eigenaar
  • Hoge klanttevredenheid

Een offerte voor uw pand in Zevenaar

Om een offerte op te stellen hebben wij informatie nodig over uw bedrijf en pand. Wij willen bijvoorbeeld weten hoe groot uw pand is zodat wij weten hoeveel tijd het schoonmaken kost. Hierdoor kunnen wij een oplossing op maat realiseren. Wij zijn te bereiken op 026-8483496 of u kunt mailen naar :info@fsnschoonmaak.nl