Tempur Sealy Benelux

FSN zorgt sinds ongeveer 4 jaar bij Tempur Sealy Benelux voor een schoon en fris kantoor en hier zijn wij heel tevreden over. Ze werken prettig, er wordt rekening gehouden met de mensen op de werkvloer en ze hebben een goed oog voor detail waardoor het er altijd netjes uit ziet. Wat wij ook heel […]

Herbergier Ede

“Facilitaire Service Nederland is inmiddels al 4 jaar werkzaam voor ons, tot grote tevredenheid. Kernpunten: Klantgericht: in overleg is alles mogelijk Goede expertise/professionaliteit Vakbekwame medewerkers Goede kwaliteit/prijsverhouding”

Bibliotheek Wageningen

“De bblthk te Wageningen maakt sinds anderhalf jaar gebruik van de diensten van FSN. Onze ervaring met FSN is positief. Er wordt actief met ons meegedacht over planning en onderhoud. Gemelde zaken worden snel opgepakt en uitgevoerd. Ook wordt door FSN zelf zaken gesignaleerd die, na overleg, meegenomen worden. Planning aanpassen in verband met onverwachte […]

Wittenborg University of Applied Sciences

Sinds enkele jaren maken wij gebruik van de schoonmaakdiensten van Facilitaire Service Nederland voor het schoonhouden van ons schoolgebouw. De werkzaamheden worden professioneel en netjes uitgevoerd. Wij zijn tevreden en bevelen Facilitaire Service Nederland dan ook van harte aan!  

Mandy de Vries

Tijdens en na de verbouwing van ons kantoor is Facilitaire Service Nederland B.V. een topper geweest! Ze hebben er voor gezorgd dat wij weer in een frisse ruimte kunnen werken.